AS BOATS d.o.o.
Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija
T: +386 2 608 41 41
E: info@as-boats.si
Facebook
Youtube
Beneteau
Delphia
Four Winns
Crownline
Rinker
Glastron
Prince
Brig

Suzuki


As Boats d.o.o. je generalni uvoznik izvenkrmnih motorjev Suzuki


Suzuki spada med najboljše in tehnološko najbolj dovršene motorje za čolne na svetu.


Ker je življenje zabavnejše na vrhu

Suzuki kot proizvajalec motorjev raste že desetletja. Iskreno, ostali niti niso imeli možnosti. Noben drug proizvajalec ne more konkurirati Suzukijevi tehnologiji in izkušnjam pri visoko zmogljivih in lahkih 4-taktnih motorjih, na svetovnih navtičnih, avtomobilskih, motociklističnih in štirikolesnih tržiščih.

Te izkušnje so osnovane na zvestobi 4-taktni tehnologiji, ki ni bila nikoli vprašljiva. Medtem, ko so ostali proizvajalci eksperimentirali z alternativnimi 2-taktnimi tehnologijami, da bi zadovoljili okoljske standarde, je Suzuki ostal pri tem, kar zna najbolje - zanesljivi in močni 4-taktni motorji, ki povsem ustrezajo današnjim modernim plovilom. 

Rezultat je največja ponudba 4-taktnih motorjev. Od najmanjšega prenosnega motorja z 2,5 konjskimi močmi, do štiri litrskega V6 motorja s 300 konjskimi močmi. Suzuki ponuja izbiro prav vsakemu navtiku. Dvajset modelov motorjev, vsak od njih vsebuje najnaprednejše tehnologije, to lahko ponudi le vodilni proizvajalec 4-taktnih izvenkrmnih motorjev na svetu.

Dosežen je vrh, vendar pot še ni končana. Od Suzukija v prihodnosti pričakujte še večje in še boljše. Mi pričakujemo prav to. Močnejše, tišje in varčnejše 4-taktne motorje, ki navtikom nudijo kvaliteto in zanesljivost, ki jo pričakujejo. Prav tako servisno-prodajno mrežo, ki zagotavlja vzdrževanje, podporo in opremo, ki jo navtiki potrebujejo.