BENETEAU ANTARES 11
from 202.640,00 €
Incl. VAT, without engines

Boat data

Full Lenght: 11.16 m
Hull length: 9.9 m
Width: 3.51 m
Weight without motor: 5.132 kg
Max motor power: 600 KM
Fuel: 800 L
Watter: 200 L
Cabin: 2
Number of beds: 6
Capacity: 11 persons

Boat description

Z dolžino preko vsega 11m, je Antares 11 novi vodilni v tej liniji in ponazarja odlično plovilo za družinska križarjenja. Čoln je varen, idealen za daljše plovbe z odličnimi plovnimi lastnostmi ter sodobnega videza. Tako ponuja veliko mero udobja in izkoriščenega prostora tudi z nekaterimi v tej dolžini čolnov še ne videnimi inovacijami.

Lahkotnost in udobnost križarjenja sta značilna za ta novi model. Dvojna postelja v glavni kabini in z lastno tuš kabino je precej nad običajnimi standardi. Krmna kabina se razprostira čez celo širino čolna in ima tri ležišča. Antares 11 ima tudi v salonu katero se lahko preuredi v dodatno ležišče in tako lahko na njem  prenoči 7 ljudi.  Krmarski prostor je z vseh stani obdan s steklenimi površinami in tako ponuja 360° pogled.

Številne inovativne rešitve zagotavljajo visoko raven udobja: zadnja klop z možnostjo preureditve v ploščad za sončenje, stranska plavalna ploščad, ki ustvarja teraso s pogledom na morje, paluba, ki se skoraj brezhibno in v istem nivoju povezuje s salonom in krmarskim delom.

Send inquiry for this boat

Scroll to Top