PRINCE 625 SUNDECK
from 25.990,00 €
z DDV, brez motorja

Boat data

Full Lenght: 6,25 m
Hull length: 6,15 m
Width: 2,46 m
Weight without motor: 900 kg
Max motor power: 250 KM
Cabin: 1
Number of beds: 2
Capacity: 8 persons

Boat description

Čoln Prince 625 Sundeck združuje dva tipa čolna. Je fisherman in čoln s kabino. Paluba je prostorna in omogoča nemoteno gibanje in sprostor za poležavanje na soncu, pod palubjem pa ponuja kabino z ležiščem za dve osebi. Kabinso okno na premcu daje plovilu moderen in eleganten videz. Kokpit je oblikovan v “L” obliki, prehod na kopalno ploščad je enostaven in ne zahteva prestopa preko sedežnih blazin. Bočni prehodi so široki in varni. Armaturna plošča omogoča vgradnjo večjega GPS ploterja. Prince 625 Sundeck je možno opremiti z izvenkrmnim motorjem do moči 250 KS, za prijetno plovbo pa zadostuje že 140 konjskih moči.

Serijska oprema: volan z volanskim mehanizmom, vodilo sidra, prostor za shranjevanje sidra in vrvi s pokrovom na premcu, privezne bitve (4 kom), ograja iz nerjavečega jekla, kopalna lestev, oblazinjenje kokpita in premca, krmarski školjkasti sedež, krmarska konzola z vetrobranskim steklom in drsnimi vrati, oblazinjena spalna kabina z dvema ležiščema, nepovratni odtoki za vodo…

Plovila Prince so kvalitetna, sodobna in ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. V podjetju As Boats d.o.o. vam čoln Prince lahko opremimo z motorji Suzuki. V naši ponudbi imamo tudi kvalitetne prikolice Poseidon, na katerih boste vaš čoln Prince varno prevažali.

Send inquiry for this boat

Scroll to Top