BENETEAU ANTARES 6
from 34.540,00 €
z ddv, brez motorjev

Add Your Heading Text Here

Boat data

Full Lenght: 6.5 m
Hull length: 5.52 m
Width: 2.43 m
Weight without motor: 1.320 kg
Max motor power: 115 KM
Fuel: 100 L
Watter: 50 L
Cabin: 1
Number of beds: 2
Capacity: 6 persons

Boat description

Zadnji novi mali čoln z izvenkrmnim motorjem iz tovarne Beneteau je Antares 6, kateri je ostal zvest vsem lastnostim katere so ustvarile uspeh tega razreda v zadnjih 40 letih. Uporablja se ga lahko za izlete, ribolov ali piknike zato je  to plovilo namenjeno širokemu spektru kupcev.  Poleg tega je videz novega  Antares 6 zelo moderen, ponuja pa tudi zelo veliko mero udobja. Kokpit je narejen  praktično saj so vanj namestili drsno zadnjo klop, katero med uporabo plovila lahko pomaknete vse nazaj do motorja. Zaradi tega je kokpit maksimalno povečan in prostor izkoriščen. Za transport, ko je potrebno motor dvigniti klop enostavno podrsate naprej ter se tako izognete poškodovanju klopi z motorjem.

V notranjosti imate zaradi nekaj praktičnih rešitev in razporeditvijo z obrnjenimi sedeži ter  odprtim prostorom med salonom in kabino neverjeten občutek prostornosti.  Trup zgrajen na znanju zadnje tehnologije je izredno stabilen in vožnja  je resničen užitek.

Z enim samim motorjem do 115PS bo z njim lahko rokovati, velikost čolna pa omogoča tudi enostavno čiščenje ter vzdrževanje.

Send inquiry for this boat

Scroll to Top