BENETEAU ANTARES 6
od 34.540,00 €
z ddv, brez motorjev

Na vodi

Zunanjost

Notranjost

Razporeditev

Video

Play Video

Podatki o plovilu

Dolžina preko vsega: 6.5 m
Dolžina trupa: 5.52 m
Širina: 2.43 m
Teža brez motorja: 1.320 kg
Največja moč motorja: 115 KM
Gorivo: 100 L
Voda: 50 L
Kabine: 1
Ležišča: 2
Nosilnost: 6 oseb

Opis plovila

Zadnji novi mali čoln z izvenkrmnim motorjem iz tovarne Beneteau je Antares 6, kateri je ostal zvest vsem lastnostim katere so ustvarile uspeh tega razreda v zadnjih 40 letih. Uporablja se ga lahko za izlete, ribolov ali piknike zato je  to plovilo namenjeno širokemu spektru kupcev.  Poleg tega je videz novega  Antares 6 zelo moderen, ponuja pa tudi zelo veliko mero udobja. Kokpit je narejen  praktično saj so vanj namestili drsno zadnjo klop, katero med uporabo plovila lahko pomaknete vse nazaj do motorja. Zaradi tega je kokpit maksimalno povečan in prostor izkoriščen. Za transport, ko je potrebno motor dvigniti klop enostavno podrsate naprej ter se tako izognete poškodovanju klopi z motorjem.

V notranjosti imate zaradi nekaj praktičnih rešitev in razporeditvijo z obrnjenimi sedeži ter  odprtim prostorom med salonom in kabino neverjeten občutek prostornosti.  Trup zgrajen na znanju zadnje tehnologije je izredno stabilen in vožnja  je resničen užitek.

Z enim samim motorjem do 115PS bo z njim lahko rokovati, velikost čolna pa omogoča tudi enostavno čiščenje ter vzdrževanje.

Povpraševanje za to plovilo

Scroll to Top