BRIG je največji proizvajalec napihljivih čolnov na svetu!

Gumenjake BRIG razvija in izdeluje tim najboljših bivših vojaških inženirjev aeronavtike v Ukrajini. Po razpadu Sovjetske zveze  je bilo preprosto preiti iz razvijanja vojnih letal v razvoj plovil za prosti čas. Ustanovitelj podjetja, Slava Rodinov in njegov brat, bivši vojaški pilot letala MIG, sta pri proizvodnji plovil v njuni 6.500 m2 veliki tovarni uvedla enako visoke standarde in tehnologijo.Vsak gumenjak BRIG je ročno izdelan, po najvišjih standardihin in s kontrolo kvalitete vsakega koraka proizvodnje. Uporabljeni so najboljši možni materiali, ki izvirajo iz celega sveta. Vsi čolni dosegajo ali presegajo najnovejše ISO in EEC standardne, reševalni čolni pa izpolnjujejo SOLAS normative.

BRIG EAGLE 10

129.535 €
Na ogled v salonu
61.780 €
28.990 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €
0 €

Gumenjake BRIG razvija in izdeluje tim najboljših bivših vojaških inženirjev aeronavtike v Ukrajini. Po razpadu Sovjetske zveze  je bilo preprosto preiti iz razvijanja vojnih letal v razvoj plovil za prosti čas. Ustanovitelj podjetja, Slava Rodinov in njegov brat, bivši vojaški pilot letala MIG, sta pri proizvodnji plovil v njuni 6.500 m2 veliki tovarni uvedla enako visoke standarde in tehnologijo.

Vsak gumenjak BRIG je ročno izdelan, po najvišjih standardihin in s kontrolo kvalitete vsakega koraka proizvodnje. Uporabljeni so najboljši možni materiali, ki izvirajo iz celega sveta. Vsi čolni dosegajo ali presegajo najnovejše ISO in EEC standardne, reševalni čolni pa izpolnjujejo SOLAS normative.

Gumenjaki BRIG so najbolje prodajani gumenjaki v Evropi, v Avstraliji, na Švedskem in Nizozemskem pa so najbolj prepoznavna in cenjena znamka gumenjakov.

Scroll to Top