Suzuki DF115-14BG

SUZUKI predstavil dva nova motorja: DF115BG in 140BG

Podjetje Suzuki Motor Corporation je predstavilo prve 4-taktne izvenkrmne motorje s 115/140 konjskimi močmi na svetu, ki ponujajo tehnologijo Drive-by-Wire

Medtem, ko so izvenkrmni motorji z močjo 115/140 konjskih moči v glavnem nameščeni na srednje velikih čolnih, tudi tu naraščajo potrebe kupcev, ki želijo prav tako imeti enako napredne tehnologije, ki so sicer do sedaj bile na večjih motorjih

Zato so razvili motorja DF115BG / 140BG s tehnologijo za upravljanje plina in prestavljanja po žici, imenovano Suzuki Precision Control, ki je nameščena na velikih Suzukijevih zunanjih izvenkrmnih motorjih od 150 do 350 konjskih moči. Ta krmilni sistem nadomešča običajni mehanski kabel z električnimi žicami, s čimer se zagotovi gladko in varno prestavljanje ter hitro in natančno krmiljenje plina. V kombinaciji z Lean Burn Control sistemom se je njihova učinkovitost porabe goriva povečala v številnih hitrostih. Krmarjenje je tako prijetnejše in tudi tišje, saj so izboljšali tudi dušenje zvoka z dušilci.

Glavne značilnosti DF115BG / 140BG>

– Prva 4-taktna izvenkrmna motorja na svetu z močjo 115/140 konjskih moči , ki ponujata sistem za plin in prestavljanje, imenovan Suzuki Precision Control.

– Izboljšano kompresijsko razmerje preizkušenega 2.045 cm3 štirivaljnega 4-taktnega motorja serije DF115A / 140A za doseganje izboljšanih karakteristik in učinkovitosti porabe goriva.

– Preoblikovanje motornega pokrova, ki je oblikovan tako da ima večjo zmogljivostjo sesanja zraka.

– Prestavljen je položaj oljnega filtra za lažje vzdrževanje, kar omogoča zamenjavo oljnega filtra preprosto z odstranitvijo zgornjega pokrova.

Deli s prijatelji:

Scroll to Top