www.ironboats.se

Plovila IRON sta razvila brata Lars in Henrik Peterson iz Švedske, poznana pod imenom IRONBROTHERS. Oba imata dolgoletne navtične izkušnje, saj sta testirala različne tipe plovil v vseh vremenskih pogojih, na zahtevni švedski zahodni obali. Zato sta v plovilih IRON združila moderni dizajn, funkcionalnost in izjemne plovne lastnosti, ki lastnikom plovil IRON nudijo maksimalne užitke.

Na ogled v salonu

IRON 647 – TESTNO PLOVILO

55.290 €
Na ogled v salonu
42.700 €
Na ogled v salonu
46.970 €
51.240 €
55.510 €

EDINSTVEN DIZAJN
Plovila IRON nase opozarjajo s svojim unikatnim dizajnom, in sicer z bočnim gumijastim profilom in modernim zunanjim izgledom, s katerim se postavljajo ob bok dizajnerskim plovilom priznanih navtičnih oblikovalcev. S svojim edinstvenim izgledom pritegnejo poglede med plovbo in na privezu.Z unikatnim bočnim gumi profilom in dodelano zunanjostjo, katerege navdih je najden na modernih ladjah in letalih, čolnom IRON dajejo edinstven karakter. Tudi na privezu, čolni IRON opozarjajo na svojo prisotnost.

MEHKA PLOVBA
Dirkalne izkušnje tima Mannerfelt Design so pripomogle k mehki plovbi, dobri vodljivosti in varnosti plovil IRON.

UPORABNOST
Visok premec ohranja notranjost čolna suho, nižji boki pa zmanjšujejo težo in večajo stabilnost plovila. Sredinska krmarska konzola je postavljena tako, da je teža na plovilu čim bolj enakomerno razporejena. Veliki odlagalni prostori v premcu in na krmi so priročni za odlaganje številnih stvari. Drog za vleko smučarja je serijska oprema plovil IRON, ki v kombinaciji s kopalnimi ploščadmi za lažji vstop in izstop nudi številne vodne užitke.

VRHUNSKI TRUP
Trup plovil Iron sta oblikovala brata skupaj v sodelovanju z Mannerfelt Design Teamom, ki je v samem vrhu priznanih oblikovalcev v navtični industriji. Mannerfelt Deasign team je sprojektiral več kot sto plovil, prejel mnogo nagrad in postal petindvajsetkrat svetovni prvak v dirkanju s plovili, s čimer je postal priznan razvijalec trupov z vrhunskim dizajnom, inovativnimi rešitvami ter ekonomičnostjo plovbe.

Trup je razvil švedski duel Ironbrothers, v sodelovanju z Mannerfelt Design teamom, kateri je eden najbolj spoštovanih oblikovalcev v navtični industriji. Za njimi je več kot sto projektiranih plovil, na ducate nagrad in 25 nazivov svetovnih prvakov v dirkanju s čolni. Danes je Mannerfelt Design team prepoznaven po razvoju trupov z vrhunskim dizajnom, ekonomičnostjo plovbe in inovativnimi rešitvami.

IRON BOČNI ŠČITNIKI
Bočni gumijasti zaščitni profil z zračnimi prekati blaži udarce, zmanjšuje hrup med plovbo in vpliva na manjšo maso plovila, zaradi česar je pristajanje lažje in manj stresno.

UČINKOVITA PROIZVODNJA
Večina ostalih proizvajalcev za izdelavo posameznega modela čolna potrebuje 20 – 40 različnih poliestrskih komponent. Plovila IRON so sestavljena iz 9 komponent, zaradi česar so stroški proizvodnje nižji, kvaliteta pa ostaja visoka.

Scroll to Top