Navtični center As Boats d.o.o. je bil ustanovljen leta 1996. Že začetna vizija podjetja je bila ponudba celovite navtične storitve, od prodaje plovil, menjave staro za novo, servisiranja plovil in motorjev, hramba in prevoz plovil, ter prodaje rezervnih delov in navtične opreme. Danes vam tim strokovno usposobljenih prodajalcev in izučenih serviserjev nudi vse te storitve na najvišji možni ravni in najpomembneje – vse na enem mestu.

salon 1
salon 1
salon 2
salon 2
salon 3
salon 3
Navtična oprema in rezervni deli
Navtična oprema in rezervni deli
Navtična oprema
Navtična oprema
Navtična oprema
Navtična oprema

Med svetovnimi proizvajalci plovil, smo skrbno izbrali tiste, za katere menimo, da izdelujejo kvalitetna plovila po primerni ceni, obenem pa zagotavljajo dobavo nadomestnih delov in za svojimi proizvodi dejansko stojijo z garancijo. V našem prodajnem salonu vas čaka zmeraj osvežena zaloga novih plovil, zato pridite, otipajte in se namestite v čoln, ki je vam pisan na kožo.

Nakup plovila je šele začetek razburljive pustolovščine. Pri nas se s prodajo skrb za naše kupce šele začne. Z lastnim tovornim vozilom za naše stranke prevažamo plovila na želene lokacije, urejamo registracije plovil, zavarovanja, financiranje, skrbimo pa tudi za najpomembnejšo stvar: servis in popravila. Skozi leta servisiranja plovil našim strankam, se je pojavilo veliko lastnikov čolnov, ki so prav tako želeli izkoristiti naše izkušnje, zato smo vrata servisa odprli za vse. Že 10 let smo tesni partner švedskega Volvo Pente, pooblaščeni smo pa tudi s strani ameriškega giganta Mercury MerCruiser, ter s strani Yamahe in Honde Marine. Servisiramo praktično vse marinske motorje in plovila različnih proizvajalcev. Naš tim redno zaposlenih tehnikov vrši vse vrste servisov, konzervacij ter popravil. Z našim mobilnim servisom izvajamo servise vzdolž celotne jadranske obale.

Dvigalo
Dvigalo
Kamion
Kamion
Servisna delavnica
Servisna delavnica

Vabimo vas, da nas obiščete v naših prostorih v Framu pri Mariboru, kjer vam bomo z veseljem razkazali ene najboljših plovil na trgu in vam svetovali pri izbiri. Za vsa vprašanja nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko 02 / 608 41 41.
Poskrbeli bomo, da bo vaša izkušnja z nakupom plovila, opreme ali s servisom čim bolj prijetna in enostavna.

Rok Kociper, lastnik