BENETEAU ANTARES 8
from 65.760,00 €
z DDV, brez motorjev

On the water

Exterior

Interior

Layout

Video

Play Video

Boat data

Full Lenght: 8,23 m
Hull length: 6.98 m
Width: 2,80 m
Weight without motor: 2.125 kg
Max motor power: 250 KM
Fuel: 340 L
Watter: 100 L
Cabin: 2
Capacity: 9 persons
Number of beds: 5

Boat description

Novi Antares 8 OB je idealno plovilo za nekaj dnevno družinsko križarjenje in oznanja novo generacijo serije Antares, s katero ima tovarna Beneteau že 40 let izkušenj. Bogato opremljen in premišljeno oblikovan bivalnik preseneča s svojo prostornostjo, udobnostjo in varnostjo na morju.

Povsem na novo oblikovan trup v obliki tulipana, reže valove mehko in udobno, še vedno pa zagotavlja stabilnost. Dostop do salona je skozi dvojna drsna steklena vrata. Sovoznikov sedež je mogoče obrniti v smeri plovbe ali proti krmi. Miza se spusti in s pomočjo blazin nastane dodatno ležišče za dve osebi. Krmarski sedež se preklopi in poveča kuhinjsko površino, kjer se nahaja umivalnik, opcijsko pa tudi plinski štedilnik in hladilnik. Salonska okna so steklena in ponujajo panoramski pogled v vse smeri.

V podpalubju je kabina z dvojno posteljo, veliko odlagalnimi prostori in stropnim oknom. Ločena kopalnica je opremljena z umivalnikom, možno pa je izbrati kemični ali mornarski WC. Kokpit je velik in ponuja možnost postavitve mize ali pa se s pomočjo blazine spremeni v veliko sončno ploščad. Krmna klop je drsna, ko je pomaknjena naprej, omogoča dvig motorja do te mere, da je propeler izven vode. Dostop do morja je preprost, preko nizke stopničke se dostopa do velike kopalne ploščadi, opremljene s kopalno lestvijo.

Send inquiry for this boat

Scroll to Top