PRINCE 565 SUNDECK
from 19.990,00 €
z DDV, brez motorja

Add Your Heading Text Here

Boat data

Full Lenght: 5,65 m
Hull length: 5,35 m
Width: 2,20 m
Weight without motor: 570 kg
Max motor power: 150 KM
Cabin: 1
Number of beds: 2
Capacity: 7 persons

Boat description

Čoln Prince 565 Sundeck je najnovejši model znamke Prince. Združuje dva tipa čolna. Je fisherman in čoln s kabino. Paluba je prostorna in omogoča nemoteno gibanje in prostor za poležavanje na soncu, pod palubjem pa ponuja kabino z ležiščem za dve osebi. Kokpit ponuja široko klop na krmi, pod katero so številni odlagalni prostori. Bočni prehodi so široki in varni. Armaturna plošča omogoča vgradnjo večjega GPS ploterja. Prince 565 Sundeck je možno opremiti z izvenkrmnim motorjem do moči 140 KS, za prijetno plovbo pa zadostuje že 100 konjskih moči.

Serijska oprema: volan z volanskim mehanizmom, vodilo sidra, prostor za shranjevanje sidra in vrvi s pokrovom na premcu, privezne bitve (4 kom), ograja iz nerjavečega jekla, kopalna lestev, oblazinjenje kokpita in premca, krmarski školjkasti sedež, krmarska konzola z vetrobranskim steklom in drsnimi vrati, oblazinjena spalna kabina z dvema ležiščema, nepovratni odtoki za vodo…

Plovila Prince so kvalitetna, sodobna in ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. V podjetju As Boats d.o.o.vam čoln Prince lahko opremimo z motorji Suzuki. V naši ponudbi imamo tudi kvalitetne prikolice Poseidon, na katerih boste vaš čoln Prince varno prevažali.

Send inquiry for this boat

Scroll to Top