PRINCE 565 SUNDECK
od 19.990,00 €
z DDV, brez motorja

Na vodi

Zunanjost

Notranjost

Razporeditev

Podatki o plovilu

Dolžina preko vsega: 5,65 m
Dolžina trupa: 5,35 m
Širina: 2,20 m
Teža brez motorja: 570 kg
Največja moč motorja: 150 KM
Kabine: 1
Ležišča: 2
Nosilnost: 7 oseb

Opis plovila

Čoln Prince 565 Sundeck je najnovejši model znamke Prince. Združuje dva tipa čolna. Je fisherman in čoln s kabino. Paluba je prostorna in omogoča nemoteno gibanje in prostor za poležavanje na soncu, pod palubjem pa ponuja kabino z ležiščem za dve osebi. Kokpit ponuja široko klop na krmi, pod katero so številni odlagalni prostori. Bočni prehodi so široki in varni. Armaturna plošča omogoča vgradnjo večjega GPS ploterja. Prince 565 Sundeck je možno opremiti z izvenkrmnim motorjem do moči 140 KS, za prijetno plovbo pa zadostuje že 100 konjskih moči.

Serijska oprema: volan z volanskim mehanizmom, vodilo sidra, prostor za shranjevanje sidra in vrvi s pokrovom na premcu, privezne bitve (4 kom), ograja iz nerjavečega jekla, kopalna lestev, oblazinjenje kokpita in premca, krmarski školjkasti sedež, krmarska konzola z vetrobranskim steklom in drsnimi vrati, oblazinjena spalna kabina z dvema ležiščema, nepovratni odtoki za vodo…

Plovila Prince so kvalitetna, sodobna in ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. V podjetju As Boats d.o.o.vam čoln Prince lahko opremimo z motorji Suzuki. V naši ponudbi imamo tudi kvalitetne prikolice Poseidon, na katerih boste vaš čoln Prince varno prevažali.

Povpraševanje za to plovilo

Scroll to Top