Antares-11-nws-1024x500

BENETEAU ANTARES 11

Z dolžino preko vsega 11m, je novi Antares 11 novi vodilni v tej liniji in ponazarja odlično plovilo za družinska križarjenja. Čoln je varen, idealen za daljše plovbe z odličnimi plovnimi lastnostmi ter sodobnega videza. Tako ponuja veliko mero udobja in izkoriščenega prostora tudi z nekaterimi v tej dolžini čolnov še ne videnimi inovacijami.

Lahkotnost in udobnost križarjenja sta značilna za ta novi model. Dvojna postelja v glavni kabini in z lastno tuš kabino je precej nad običajnimi standardi. Krmna kabina se razprostira čez celo širino čolna in ima tri ležišča. Antares 11 ima tudi v salonu katero se lahko preuredi v dodatno ležišče in tako lahko na njem  prenoči 7 ljudi.  Krmarski prostor je z vseh stani obdan s steklenimi površinami in tako ponuja 360° pogled.

Številne inovativne rešitve zagotavljajo visoko raven udobja: zadnja klop z možnostjo preureditve v ploščad za sončenje, stranska plavalna ploščad, ki ustvarja teraso s pogledom na morje, paluba, ki se skoraj brezhibno in v istem nivoju povezuje s salonom in krmarskim delom.

Več: https://www.as-boats.si/plovila/beneteau-antares-11/

Deli s prijatelji:

Scroll to Top