Flyer-6-Spacedeck

Beneteau Flyer 6 Spacedeck

Novo plovilo iz francoske ladjedelnice Beneteau je Flyer 6 Spacedeck.

Flyer 6 Spacedeck je večnamensko plovilo za dnevne izlete po morju. Je najmanjši predstavnik serije Spacedeck in je od večjih bratov podedoval vse lastnosti, ki plovila te serije naredijo večnamenske, udobne in izjemno uporabne.

Flyer 6 Spacedeck je moderno plovilo s stilom. Je najmanjši dnevni gliser te serije a ima vse kar imajo večji modeli. Na voljo je v standardni izvedbi sivim oblazinjenjem in dvignjeno krmarsko klopjo iz nerjavečega jekla, ali pa v izvedbi Elegance, ki ima ekskluzivno oblazinjenje in številne elemente v črni barvi, ki plovilo naredijo bolj elegantno.

Plovilo ima razširjen premec zaradi česar je v prednjem delu veliko prostora za namestitev potnikov. Sedežne klopi so v obliki črke U, dodatna klop na kateri se lahko namestita dve osebi, pa je na prednjem delu centralne komandne konzole. Vetrobransko steklo je veliko in nudi dobro zaščito krmarja pred vetrom. Obdano je z okvirjem iz nerjavečega jekla, ki je hkrati tudi držalo. Prehodi med krmo in premcem so zato varni tudi med plovbo. Za namestitev krmarja sta na voljo dve možnosti. Odločite se lahko za višjo krmarsko klop, ki omogoča udobno plovbo stoje, ali pa za dva udobna oblazinjena sedeža. Oba sta nastavljiva po višini in imata dvižen prvi del sedala, kar nudi dobro oporo med plovbo v stoječem položaju. Za sedežema je prostor za mizo, na krmi pa je še ena klop, na katero se lahko namestita dve osebi pri standardni različici plovila, ali pa tri osebe, pri verziji Elegance. Plovilo v dolžino meri nekaj manj kot 6 m. Teža brez motorja znaša 1204 kg.Za pogon zadostuje motor z močjo okrog 100 KM, najmočnejši, ki ga lahko namestimo na plovilo pa lahko razvije do 140 KM. Plovilo ima rezervoar za gorivo s prostornino 100 l in manjši rezervoar s prostornino 50 l za hranjenje sladke vode.

Deli s prijatelji:

Scroll to Top