Beneteau-Flyer-10-18-1-1170x500

Nov Beneteau Flyer 10

Le nekaj mesecev po predstavitvi novega modela Flyer 8, iz tovarne Beneteau sporočajo, da na trg prihaja novi Flyer 10. Z novim modelom bodo odlično dopolnili linijo svojih modelov z izvenkrmnimi motorji. Pripravljen, da se na krov vkrca do 11 oseb in opremljen tako da na njem lahko prebijete nekaj noči na morju, je ta novi model z lastnostmi športnega cruiserja odlična izbira za zadovoljitev vseh želja.

Z večjo vznemirljivostjo, tehnologijo in udobjem, Flyer 10 nudi veliko več kot klasičen dnevni čoln. Ladjedelnica Beneteau ni nikoli jemala stvari pri razvoju  modelov z izvenkrmnim motorji tako resno kot sedaj.

S pomočjo motorjev 2x350KM, ter trupom Airstep® 2 se iz vode dvigne v nekaj sekundah ter doseže hitrost več kot 40 vozlov. »Da bi dosegli to« pravi Michael Guinet, odgovoren pri Beneteau-ju za razvoj »smo delali  trdo na konstrukciji trupa in navigacijski tehnologiji, ter s temi vsem uporabnikom ponudili tako vznemirljivo kot popolnoma varno izkušnjo v plovbi.

Novi Flyer 10 je eleganten, športen ter zabaven . O tem se boste lahko prepričali konec januarja, ko bo tudi prvič javno predstavljen na sejmu Dusseldorf Boot v Nemčiji.

Deli s prijatelji:

Scroll to Top